Telefoane Mobile

Am testat Philips W3500 și un review detaliat găsiți pe site, din urmă cu câteva zile. Puteți câștiga un Philips W3500 printr-un simplu comentariu.

Perioada de desfășurare: 19  – 26 iunie 2014. 

1. Postați un comentariu la acest articol în care să prezentați trei funcții sau specificații care vă atrag în mod deosebit la Philips W3500. 

2. În comentariu să folosiți o adresă de mail validă și să completați numele și prenumele la sfârșit de comentariu. NU TREBUIE SĂ TRECEȚI ADRESA DE MAIL ÎN COMENTARIU CI DOAR SA O FOLOSIȚI CÂND COMENTAȚI PRIN DISQUS. Numele și prenumele în comentariu.

3. Tragerea la sorți se va face cu Random.org, din comentariile valide. Filmez și uploadez clipul pe canalul nostru de YouTube.

Pentru mai multe detalii legate de telefoanele Philips vă recomand să urmăriți pagina lor de Facebook.

Mult succes!

Update: Tragerea la sorti are loc pe 30 iunie iulie. Astept baza de date cu raspunsurile voastre de la colegul meu Razvan. Filmez si in clip veti vedea cine a castigat. Imi cer scuze pentru intarziere. 

Update 2: Am facut tragerea la sorti. Detalii in clip. A castigat comentariul nr. 218 postat de catre Mihai Dina.

Mai multe detalii despre Philips W3500:

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.