Tablete

Începem săptămâna pe Gadget.ro cu un concurs nou. De data aceasta oferim ca premiu o tabletă Allview VIVA H7 Life. Mulțumesc echipei Allview pentru disponibilitate. Mai multe informații despre Allview VIVA H7 Life ați găsit în review.

Regulamentul concursului Allview VIVA H7 Life:

1. Perioada de desfășurare – 7 – 14 iulie 2014;

2. Postați un comentariu la acest articol în care să alegeți o tabletă Allview cu preț sub 200 de euro și 2 motive pentru care ați făcut această alegere. La sfârșit de comentariu vă notați numele și prenumele.  O listă cu tablete Allview sub această valoare de preț găsiți pe eMAG.

3. Tragerea la sorți se face cu Random.org, în data de 15 iulie 2014.

Update: A castigat comentariul cu numarul 344 postat de Popescu Cristina. Urmeaza sa iau legatura cu Popescu si sa-i trimit tableta Allview. 

concurs-Allview-H7-Life

Lista participantilor

Mult succes!

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.