Diverse

Darius a testat Karbonn A19, un smartphone ieftin cu display de 5 inch și cameră de 8 Megapixeli, iar filiala locală a producătorului indian a fost de acord ca telefonul primit la review să fie subiectul unui concurs.

Regulamentul este destul de simplu:

1. Perioada de desfășurare: 26 noiembrie – 3 decembrie. Tragerea la sorți urmează a avea loc pe 4 decembrie, o voi filma și va fi uploadată pe canalul de YouTube al GadgetRO, dar și în acest articol.

2. Trebuie să postați un comentariu în care să precizați ce smartphone Karbonn vi se pare atractiv și 2 motive pentru care ați ales respectivul device. În oferta eMAG / link de profitshare sunt 8 telefoane Karbonn și aș spune că aveți de unde alege. Pe final de comentariu ar fi perfect dacă ați nota numele și prenumele.

Mult succes.

Update: Telefonul Karbonn A19 a fost câștigat de către Olteanu Raluca cu comentariul nr. 22. Mai multe detalii în clip.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.