Smartphone

Lenovo K3 Note este un smartphone mid-range cu specificaţii hardware foarte bune şi un preţ echilibrat. Sunt sigur că mulţi şi-ar dori un astfel de telefon, de aceea gadget.ro împreună cu gearbest.com vă invită la concurs. Punem la bătaie un Lenovo K3 Note de culoare galbenă, iar pentru a avea o şansă la acest premiu trebuie să urmaţi câţiva paşi foarte simpli.

A. Concurs

  1. Perioada de desfășurare – 21 – 30 octombrie 2015;
  2. Postați un comentariu la acest articol în care să spuneţi ce smartphone chinezesc v-aţi dori ca telefon personal şi ataşati un printscreen care să ateste faptul că aţi dat like paginii de facebook Gearbest Smartphone;
  3. Premiul se oferă prin tragere la sorţi prin intermediul random.org (vă rugăm să vă treceţi adresa de e-mail corectă deoarece pe baza ei vom lua legătura cu câştigătorul).

Gearbest promite să livreze premiul fără niciun cost suplimentar pentru câştigător (chiar dacă veţi plăti vamă la el, păstraţi factura, iar pe baza acesteia Gearbest vă dă banii înapoi prin PayPal).

Mult succes !

Update: Am făcut tragerea la sorți cu Random.org. A câștigat Cenuşe Ion cu comentariul nr. 55. Felicitări. Mai multe detalii în clip. 

B. Specificații Lenovo K3 Note

  • display IPS de 5.5 inci cu display FullHD (1920 x 1080 pixeli);
  • procesor octa-core Mediatek MT6752 pe 64 biţi tactat la 1.7 GHz, 2 GB memorie RAM şi 16 GB memorie internă (oferă suport pentru card microSD de până la 32 GB);
  • Android 5.0 Lollipop;
  • 4G, Wi-Fi b/g/n, dual-sim, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS, GLONASS;
  • cameră foto de 13 megapixeli cu flash LED şi cameră foto de 5 megapixeli cu funcţie dedicată pentru selfie-uri;
  • baterie de 3000 mAh, 150 gr. și 7.5 mm grosime.