Diverse

eMAG deruleaza o campanie diferita de reduceri in perioada 4 – 8 martie 2014. Toate detaliile le gasiti aici. Ideea concursului este foarte simpla. eMAG incearca sa genereze reducerile pe care vi le doriti, in functie de preferinte, nevoi etc.

1. Intrati pe pagina http:// emag/reduceri-martie si alegeti una dintre promotiile generate. Acolo dati de o ruleta care genereaza diverse reduceri / promotii / discounturi. Aveti ocazia in perioada 4 – 8 martie 2014 sa incercati in fiecare zi si optati pentru reducerea care va avantajeaza cel mai mult.

emag-captura-de-ecran (640 x 320)

2. Postati un comentariu / screenshot  legat de oferta respectiva in sectiunea de la baza acestui articol pana pe 8 martie la ora 23.59. Nu uitati la final sa notati numele si prenumele, sa comentati de pe o adresa de mail valida.

3. Tragerea la sorti urmeaza a fi efectuata pe 9 martie, live pe YouTube. Premiul este un voucher de 250 lei la eMAG.

Succes!

Imi place ideea de a avea reduceri diferite si abia astept sa parcurg comentariile voastre. Mai sus aveti captura de ecran cu reducerile prinse de mine.

Update 1: Perioada de înscriere s-a încheiat. Urmează tragerea la sorți, iar mâine trimit voucher-ul către fericitul câștigător. 

Update 2: Au fost 151 comentarii valide. Am făcut tragerea la sorți cu Random.org. Câștigător a fost numărul 101: Rebreanu Lucia. Urmează să o contactez spre a-i trimite voucher-ul eMAG de 250 lei. Vă mulțumesc tuturor pentru participare. 

Clipul video este în procesare pe YouTube:

Tag-uri: concurseMag

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.