Telefoane Mobile

UTOK ne-a trimis telefonul UTOK 500Q HD Deluxe Edition la review și concurs. Deschidem concursul și recenzia urmează a sosi în zilele următoare.

Regulile sunt destul de simple.

1. Perioada de desfășurare – 17 – 31 martie 2015;

2. Postați un comentariu la acest articol în care să alegeți ce smartphone UTOK vă place în mod deosebit și 3 motive pentru care ați mers pe opțiunea respectivă. Întreaga ofertă de telefoane UTOK o găsiți pe UTOK.ro. La sfârșit de comentariu vă rog să vă notați numele și prenumele.

3. Tragerea la sorți are loc pe 2 aprilie 2015. UTOK urmează să trimit un 500Q HD Deluxe Edition sigilat către fericitul câștigător al concursului.

Update: Mona Voicu cu comentariul nr. 530 a cîștigat telefonul UTOK 500Q HD Deluxe Edition. Am filmat tragerea la sorți și în câteva momente va fi pe site. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.