1000 de euro si un iPhone 4 dar si alte premii pentru cea mai buna aplicatie iPhone dezvoltata si inscrisa in concursul organizat de Orange Romania, la una din cele doua categorii:

Prima este destinata ideilor de aplicatii – aplicatii in stadiul de concept care nu au fost inca lansate la data anuntarii concursului. In felul asta, daca te descurci sa dezvolti aplicatii si ai o idee buna de aplicatie noua, concursul Orange te poate duce chiar la cel mai important eveniment anual organizat de Apple (conferinta WWDC din 2011) daca o pui in practica pana pe 31 decembrie 2010. Orange iti va plati cazarea, transportul si participarea la eveniment. Trebuie insa sa poti dezvolta ideea propusa, pana la data limita.

A doua, destinata aplicatiilor existente, deja lansate, disponibile in magazinul virtual de aplicatii App Store la data anuntarii concursului. Asa ca daca esti programator si ai o pasiune aparte pentru iPhone, ai si toate motivele sa intri in concurs. AppStore si programul pentru developeri dezvoltat de Apple sunt cel mai simplu mod de a furniza aplicatii utilizatorilor din intreaga lume fara prea multe eforturi.

Daca reusesti sa convingi juriul, premiile puse la bataie de Orange pot fi ale tale.

Concursul se desfasoara in perioada 11.8.2010 – 12.9.2010

Regulament si conditii de participare: http://www.orange.ro/aplicatii/concurs/regulament