Accesorii inteligente

Trebuie să fac o scurtă introducere și o să vorbesc puțin despre cele două branduri ce vă invită la concurs. Duracell este alegerea mea în ce privește bateriile pentru mausul Microsoft Arc Touch și pentru diferite electronice de prin casă. ITGalaxy.ro este unul dintre magazinele online pe care vi le recomand, pentru seriozitatea și promptitudinea afișate de fiecare dată.

Mecanismul concusului “Alege din 100 de variante” desfășurat între 25 martie și 25 aprilie 2019 este destul de simplu:

  1. Cumperi un produs Duracell din oferta ITGalaxy.ro. Oferta completă o găsiți aici.
  2. Îți alegi un produs din cele 100 de variante oferite pe pagina specială de campanie a ITGalaxy.ro și postezi un comentariu cu link spre el, în secțiunea de comentarii de la acest articol. Important: pentru a preveni Spam-ul, comentariile care contin link-uri sunt aprobate de moderatorii Gadget.ro. Din acest motiv toate inscrierile vor fi afisate public dupa cateva ore;
  3. Tragerea la sorți se efectuează pe 7 mai, iar premiul constă în produsul ales de către cel ce iese câștigător. Printre cele 100 de produse se află iPad 9.7 2018, laptop Lenovo IdeaPad de 14 inch, OnePlus 5T de 128 GB, Samsung GALAXY S8 Plus, Huawei P20, Nokia 8, monitor LG de gaming, componente pentru PC, console de gaming, aparate foto etc. Este o paletă întreagă de opțiuni, așa că alegeți cu atenție pentru că este și premiul pe care-l veți primi dacă veti câștiga.
  4. Regulamentul complet îl puteți consulta aici.

Mult succes!

ITGalaxy.ro a împlinit 12 ani de activitate. Are peste 60.000 de produse în ofertă și acoperă domenii diverse de la telecomunicații și până la climatizare, soluții de securitate, anvelope auto, electrocasnice, îngrijire personală etc. Produsele sunt noi, sigilate și originale și beneficiază de garanția specificată de furnizor, producător sau distribuitorul oficial.

Oferta este din ce în ce mai mare, de la o lună la alta listându-se în site noi și noi oferte, toate fiind înglobate sub același concept pe care acest magazin online și l-a definit din ce în ce mai bine în ultimii ani: interacțiunea optimă cu clienții. Dorința ITGalaxy.ro nu este doar de a vinde ceva, ajungând în punctul în care își propune să rezolve problema concretă pe care o are un client sau potențial client. Soluția constă de fiecare dată în ascultarea clientului și propunerea de alternative pentru ceea ce are nevoie. 

Update: Am făcut tragerea la sorți, iar câștigător a ieșit Georgian Manea. Detaliile sunt în materialul video.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.