Diverse

În prag de sărbători, avem un concurs interesant alături de QuickMobile. În esență, este vorba de un cadou de maxim 500 de lei.

  1. Perioada de desfășurare a concursului este 15 – 21 decembrie 2014;
  2. Puteți alegeți unul sau mai multe produse de pe site-ul QuickMobile, în valoare de maxim 500 de lei, puneți link cu acestea în secțiunea de comentarii, iar prin tragere la sorți puteți primi cadoul direct acasă. Puteți opta pentru ce cadou v-ar plăcea să primiți de Crăciun sau ce-ați vrea să oferiți cuiva drag în pragul sărbătorilor de iarnă;
  3. Fiecare comentariu primește un număr, tragerea la sorți se va face cu ajutorul Random.org în data de 22 decembrie, iar câștigătorul se va alege fix cu produsul sau produsele din comentariu.

Mult succes!

Update: Comentariile cu link-uri sunt aprobate manual. De aceea s-ar putea să treacă un timp până când vă găsiți comentariul în rubrica de mai jos.

Update 2: Avem o eroare si in baza de date sunt inregistrate doar 182 comentarii. Trebuie sa le notam manual pe fiecare in parte si de aceea o sa dureze ceva mai mult, cert este ca pana la pranza facem si aici tragerea la sorti si veti afla cine este fericitul castigator.

Update 3: A castigat comentariul nr. 11 postat de catre Gavrila Alexandra Nicoleta ce a ales un Sony Xperia E dual-sim. Clipul este in procesare pe YouTube.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.