UPDATE: Tutorial actualizat pentru firmware-ul 2.x

– Descarca TightVNC,  instaleaza-l pe PC si seteaza o parola serverului. Nu uita sa te asiguri ca VNC server ramane pornit in system tray (nu sunt necesare alte setari);

– In Installer, cauta aplicatia Vnsea (trebuie sa ai Community Sources), o instalezi si pornesti Wi-fi;

– Dupa ce pornesti aplicatia pe Iphone, apesi pe “+” pentru a crea o noua conexiune si completezi campurile. (un nume pentru calculatorul gazda, adresa IP si parola adaugata in Vnc server mai devreme) Ai tot aici posibilitatea sa selectezi calitatea imaginii si optiunea ce permite doar vizualizarea desktopului calculatorului, fara sa il poti controla. Poate vrei doar sa iti spionezi iubita, nu sa o si intrerupi.

Ultimul printscreen este dintr-o alta aplicatie, TouchPadpro, ce foloseste tot Wi-fi si VNC server pentru a rula. Cu aceasta, poti folosi Iphone-ul sau Ipodtouch-ul ca Touchpad. Este folositor atunci cand ai de prezentat un PowerPoint sau chiar atunci cand urmaresti un film si iti este prea lene sa te dai jos din pat pentru a mari volumul, a sari peste o parte plictisitoare sau pentru a pune pauza. Un filmulet de prezentare interesant pentru Touchpad Pro aici.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Razvan Rosca

Fondator Gadget.ro. Scrie atunci când timpul îi permite. Axat pe partea de productivitate.