Trendul lansat de către Apple cu iPhone-urile în generația 2020 este preluat și de companiile ce fabrică smartphone-uri Android. Este și cazul lui Xiaomi Mi 11 ce urmează a fi anunțat în câteva zile.

Imagini cu pachetul în care sosește smartphone-ul au ajuns în online, iar suplețea lui a lăsat de înțeles că în cutie nu se află și încărcătorul. Ulterior, Xiaomi a confirmat ceea ce se specula pe site-urile tech.

Da. Samsung și Xiaomi au făcut haz de necaz când Apple a luat decizia de a scoate încărcătoarele din pachet la seria iPhone 12, dar uite că la câteva luni distanță sunt și ei în aceeași situație.

Ce se știe despre Xiaomi Mi 11 până acum?

  • display Super AMOLED cu certificare HDR10+;
  • sunet calibrat de către Harman Kardon;
  • cameră cu senzor de 108 Megapixeli.

Din informațiile prezentate de CEO-ul Xiaomi putem trage concluzia că și alte modele Xiaomi vor veni fără încărcător în 2021 (pack light in 2021).

Sursa: Gadgets.ndtv.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.