Retelistica

Conform unor teste realizate în Europa prin intermediul Speedtest by Ookla în perioada octombrie 2017 – martie 2018, Vodafone a obţinut cele mai bune rezultate, devenind astfel cea mai bună reţea mobilă pentru roaming din România.

Testele au fost realizate în peste 51 de ţări de pe bătrânul continent de utilizatorii de comunicații mobile din România pe conexiuni 2G, 3G și 4G, iar rezultatele au arătat o viteză medie de descărcare pentru clienții Vodafone în roaming cu cel puțin 15,6% mai mare decât a oricărui alt operator de comunicații mobile de pe piața românească.

„Să oferim cea mai bună experiență mobilă clienților noștri, nu doar atunci când se află în țară, ci și atunci când călătoresc în străinătate, rămâne prioritatea noastră principală. Continuăm să investim în rețeaua noastră și să adoptăm cele mai noi tehnologii pentru a ne asigura că oferim clienților cele mai bune servicii mobile, astfel încât să păstreze legătura cu cei dragi și să se bucure de viața lor conectată”, a declarat Cătălin Buliga, Technology Director, Vodafone România.

În Europa, Vodafone România oferă clienților săi cea mai mare acoperire de roaming 4G în peste 40 de țări datorită unui parteneriat cu peste 60 de operatori de comunicații mobile.