Fiecare dintre noi are impresia ca el este centrul universului. Avem o constitutie egocentrica. Ar trebui ca sa constientizam ca noi – oameni, suntem doar vreo 6,5 miliarde pe Terra – suntem asemeni bobului de nisip de pe malul marii. Ar trebui sa fim mai toleranti cu cei din jurul nostru, sa acceptam opiniile celorlati, pentru ca oricum presupun ca stiti, adevarul este relativ. 
                   Uneori – sau de prea multe ori – avem impresia ca opinia nostra este cea corecta si facem tot felul de greseli fara a lua in calcul si opinia celuilalt, deh a noastra e aia buna, ala este prost ce stie el, EU domnul EU. Datorita abordarilor astora egoiste avem tot felul de probleme. Deorece constiinta asta a opiniei bune si rele se transmite si la nivel de stat – raporturi intre state, asa au aparut razboaiele si multe alte rani, unele inca nevindecate.
                  Cu toti ar trebui sa fim mai buni.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.