Smartphone

Consumer Reports este o organizație nonprofit din SUA ce testează de la automobile și până la telefoane mobile. Sunt considerați un adevărat benchmark în domeniu. Au testat iPhone-urile din seria nouă, iar iPhone 11 Pro Max a ieșit pe primul loc.

iPhone 11 Pro Max ocupă primul loc ca punctaj, iar iPhone 11 Pro se află pe locul al 2-lea. Diferența între cele două terminale este dată de autonomie, 11 Pro Max ar fi atins 40.5 ore, cu 10 ore peste iPhone Xs Max. iPhone 11 Pro a obținut 34 de ore, iar iPhone Xs s-a oprit la 27.5 ore.

În ce privește durabilitatea, noile iPhone-uri ar fi cele mai rezistente smartphone-uri din oferta Apple. Au trecut testul de rezistență la contactul cu apa fără probleme și s-ar fi descurcat decent și în testul căderilor accidentale (au fost întâmpinate ceva probleme pe la iPhone 11).

iPhone 11 Pro & Pro Max – criticat pentru dispunerea celor trei senzori ai camerei principale;

Consumer Reports afirmă că în ce privește partea hardware, Apple A13 Bionic depășește concurența premium cu Android. Display-urile au crescut în luminozitate, dar au sacrificat partea de acuratețe a culorilor față de generația precedentă.

Recomandarea de la final: Dacă folosești un iPhone Xs, Xs Max sau Xr nu este neapărat nevoie să faci upgrade spre iPhone 11 Pro, 11 Pro Max sau iPhone 11. Diferența dintre locurile 1 – 10 în punctajul CR este de doar 6 puncte, iar unele smartphone-uri sunt departajate de 0.5 puncte.

Sursa: ConsumerReports.org

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.