Telefoane Mobile

Consumer Reports este o organizație nonprofit din SUA ce testează de la automobile și până la telefoane mobile. Sunt considerați un adevărat benchmark în domeniu. Au testat iPhone-urile din seria nouă, iar iPhone 11 Pro Max a ieșit pe primul loc.

iPhone 11 Pro Max ocupă primul loc ca punctaj, iar iPhone 11 Pro se află pe locul al 2-lea. Diferența între cele două terminale este dată de autonomie, 11 Pro Max ar fi atins 40.5 ore, cu 10 ore peste iPhone Xs Max. iPhone 11 Pro a obținut 34 de ore, iar iPhone Xs s-a oprit la 27.5 ore.

În ce privește durabilitatea, noile iPhone-uri ar fi cele mai rezistente smartphone-uri din oferta Apple. Au trecut testul de rezistență la contactul cu apa fără probleme și s-ar fi descurcat decent și în testul căderilor accidentale (au fost întâmpinate ceva probleme pe la iPhone 11).

iPhone 11 Pro & Pro Max – criticat pentru dispunerea celor trei senzori ai camerei principale;

Consumer Reports afirmă că în ce privește partea hardware, Apple A13 Bionic depășește concurența premium cu Android. Display-urile au crescut în luminozitate, dar au sacrificat partea de acuratețe a culorilor față de generația precedentă.

Recomandarea de la final: Dacă folosești un iPhone Xs, Xs Max sau Xr nu este neapărat nevoie să faci upgrade spre iPhone 11 Pro, 11 Pro Max sau iPhone 11. Diferența dintre locurile 1 – 10 în punctajul CR este de doar 6 puncte, iar unele smartphone-uri sunt departajate de 0.5 puncte.

Sursa: ConsumerReports.org

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.