Telefoane Mobile

Una dintre cauzele pentru care smartphone-urile ajung cel mai des în service este dată de spargerea sticlei ce protejează display-ul. Corning Gorilla Glass este cea mai folosită sticlă de protecție – 73% din piață sau 4.5 miliarde dispozitive. 

Ce puteau îmbunătăți?

Rezistența la căderea smartphone-ului în mod accidental. Ei spun că Corning Gorilla Glass 5 permite ca display-ul smartphone-ului să rămână intact la o cădere accidentală de la 1.6 metri ( au și dat un exemplu – selfie făcut la această distanță).

80% – procent de reușită de la 1.6 metri înălțime, de 4 ori mai bine față de tehnologiile concurente. Afirmă că au îmbunătățit și claritatea, senzitivitatea touch-ului etc.

Ar fi mare lucru dacă se ajunge la etapa în care căderea pe asfalt a telefonului de la 1 – 1.5 metri să nu ducă în mod instantaneu și la spargerea sticlei, incidența de intrare în service s-ar reduce simțitor.

Sursa: Corning.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.