Diverse

Corning a prezentat Gorilla Glass 6, succesorul lui Gorilla Glass 5 ce a fost lansată în iulie 2016 și a ajuns a fi adoptată de către mai toate smartphone-urile premium din prezent. 

Cum sticla ce acoperă ecranul a devenit un element cu adevărat important pe smartphone-urile din prezent, anunțul Corning joacă un rol important. O să vedeți că nu s-au limitat și aduc promisiuni considerabile. e

  • Gorilla Glass 6 ar fi de 2 ori mai rezistentă față de Gorilla Glass 5;
  • material compozit nou ce ar fi fost gândit de la bun început spre a rezista la căzăturile accidentale (un smartphone ar cădea în medie de 4 ori pe an, iar Gorilla Glass 6 ar trece testul a 15 căzături consecutive de până la 1 metru înălțime);

Corning a furnizat sticlă pentru 6 miliarde de dispozitive, de la 45 de branduri cunoscute. Gorilla Glass 6 este așteptat a debuta alături de vârfurile de gamă din 2019.

Material video:

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.