Smartphone

Cosmote a anunțat un portofoliu nou de abonamente sub titulatura Cosmote Free și cu accentul pe “nelimitat” (minute, mesaje, trafic web). Cele trei abonamente sunt Cosmote Free S de 8.8 euro / lună, Cosmote Free M la 15 euro / lună și Cosmote Free L la 31 euro pe lună.

Cosmote Free S permite apelurile nelimitate în rețea și Romtelecom, SMS-uri nelimitate și trafic de date cu o mică precizare. Se oferă 100 MB cu viteze de până la 21.6 Mbps, iar după consumul lor se ajunge ca viteza să scadă la 32 kbps. Sunt incluse 100 de minute naționale și internaționale în Zona 1.

Cosmote Free M pe lângă apelurile și mesajele nelimitate în rețeaua Cosmote și Romtelecom include și 250 de minute naționale + 250 de SMS-uri naționale și 250 MB trafic de date, iar după consumul lor viteza scade la 64 kbps.

Cosmote Free L se evidențiază prin minutele și mesajele nelimitate la nivel naționale, 1 GB trafic de date la 43.2 Mbps. Sunt oferite și aplicațiile RadarMe, Mireo Navigation și Dolce Mobile TV.

Cosmote și-a updatat și lista de extraopțiuni. Toate trei includ trafic de date la viteze de până la 43.2 Mbps.

Cosmote Mobile S – 4.34 euro / lună și 400 MB;

Cosmote Mobile Free M – 6.2 euro / lună și 700 MB;

Connect Mobile Free L – 9.30 euro / lună și 2.5 GB;

Connect Mobile Free XL – 11.78 euro / lună și 4 GB.

Cum vi se par noile abonamente Cosmote?

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.