Arhiva

Cosmote îşi completează portofoliul de servicii cu valoare adăugată cu un pachet de soluţii de securitate pentru computer. Connect Secure foloseşte soluţiile de securitate Norton. Clienţii care doresc să acest serviciu pot alege extraopţiunile Connect Secure şi pot beneficia de una dintre cele două oferte speciale. Astfel, promoţional, pentru orice abonament nou Connect 3G, clientul va primi gratuit extraopţiunea Connect Secure Norton Antivirus pentru un PC, pe perioada iniţială a contractului. Mai mult, pentru orice activare a extraopţiunii Connect Secure, clientul (atât nou cât şi existent) va beneficia de abonament gratuit timp de 3 luni, în primul an de contract.

Considerăm că siguranţa canalului online este foarte importantă pentru clienţii noştri şi astfel am decis să îi încurajăm să folosească programe de protecţie corespunzătoare. Serviciul Connect Secure este furnizat de Symantec, unul dintre cei mai buni producători de soluţii antivirus din lume şi suntem încântaţi că am încheiat acest parteneriat în beneficiul utilizatorilor noştri de internet mobil 3G, care pot naviga acum pe internetcu deplină încredere“, a declarat Gabriel Ioniţă, Senior Manager Dezvoltare Produse şi Servicii, Cosmote România.

Serviciul Connect Secure oferă una dintre cele mai bune protecţii împotriva ameninţărilor de pe internet precum viruşi, viermi informatici, atacuri ale hackerilor, troieni, programe spyware, include firewall, protecţia identităţii şi back-up.

Abonaţii Cosmote, atât de servicii de voce cât şi de date, pot alege dintre trei tipuri de pachete de securitate, pentru unul sau trei calculatoare:

  • Connect Secure – Norton Antivirus care oferă o soluţie antivirus standard cu actualizarea continuă a definiţiilor viruşilor;
  • Connect Secure – Norton Internet Security, oferind protecţie completă cu antivirus, firewall, protecţie anti-phishing şi protecţia identităţii;
  • Connect Secure – Norton 360 care oferă, în plus faţă de specificaţiile enumerate anterior, şi opţiuni de backup şi setări de optimizare a sistemului computerului.

(Sursa imagine)

Noul serviciu Connect Secure este disponibil numai pentru abonaţii Cosmote şi este compatibil cu toate planurile tarifare de voce şi date. Extraopţiunile Norton vor avea o perioadă contractuală de minim două luni pentru activare şi o lună pentru reactivare.

Sursa: Businesscover