Telefoane Mobile

L-am descoperit ieri în magazinul Germanos din oraș. Am rămas puțin uimit pentru că nu îmi explicam prețul de 499 lei fără semnarea unui abonament. Era variantă pe negru și ca aspect arată că avem de-a face cu un telefon ieftin. Îl scoate în evidență faptul că rulează Android 2.2 FroYo. Dispune de un ecran de 2.8 inch cu rezoluție 240×320 pixeli, procesor de 600 Mhz, 150 Mb spațiu de stocare, microSD de până a 32 GB, Wi-Fi, 3G bluetooth 3.0, cameră foto de 2 Megapixeli, baterie de 1300 mAh.

Concurentul direct este Samsung Galaxy 5 ce are datele hardware aproape identice, dar în tradiția Samsung vine cu un design mai aspectuos.

Folosesc de luni bune un LG Optimus One care-i ușor superior lui Cosmote Move – memorie RAM de 512 Mb, rezoluție de 320×480 pixeli și accelerator grafic dedicat. Nu se merită să achiziționezi un terminal din zona low cost, dacă vrei să-l utilizezi la maxim. Dacă ai nevoie de funcțiile lui doar ocazional se merită și un handset precum Cosmote Move care la abonament vine cu un preț foarte mic.

Cosmote Move este o variantă branduită de operator a unui telefon produs de Alcatel.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.