Arhiva-Telecomunicatii

Cele 3 companii de telefonie mobilă din România (Cosmote, Orange şi Vodafone) au anunţat ca vor sprijinii clienţii afectaţi de ninsorile din ultimele zile.

Astfel, Vodafone România a anunţat că va prelungi termenul de plată a facturii cu 7 zile pentru clienţii din 19 judeţe afectate de ninsorile abundente. Această facilitate este valabilă pentru clienţii abonaţi care locuiesc în localităţile izolate. Cele 19 judeţe sunt: Argeş, Brăila, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Mehedinţi, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Vâlcea şi Vrancea. De asemenea, Fundaţia Vodafone va dona 5.000 de euro Crucii Roşii pentru a sprijini acţiunile desfăşurate în zonele izolate.

Orange România a anunţat ieri că va oferi câte 200 de minute în reţea şi 10 minute în afara reţelei (valabile 1 săptămână) clienţilor PrePay şi o amânare a termenului de plată de 7 zile pentru abonaţii din 20 de judeţe afectate de zăpadă. Orange România va pune la dispoziţie 1.000 de telefoane mobile cu cartele PrePay ce vor fi distribuite persoanelor din zonele rurale aflate sub alerta codului portocaliu. De asemenea, angajaţii companiei vor colecta alimente neperisabile, apă şi obiecte de prim-ajutor ce vor fi distribuite în zonele afectate cu ajutorul Crucii Roşii. Orange România va dona şi 5.000 de euro Crucii Roşii pentru a sprijini persoanele izolate.

Cosmote România a anunţat că va sprijinii clienţii afectaţi de zăpadă. Astfel, compania de telefonie mobilă va extinde cu 7 zile termenul de plată al abonaţilor din zonele afectate de zăpadă.

Surse: facebook.com/vodafonero, facebook.com/orangeromania şi connect.ro