Arhiva-Telecomunicatii

Asta începând de la abonamente până la cartelele prepaid. Reducerile vor fi vizibile din 15 aprilie 2011.

La orice abonament încheiat în perioada 15 aprilie – 15 iunie 2011 de cel puțin 7 euro lunar veți primi o reducere a facturilor cu 20% valabilă până la sfârșitul lui decembrie 2011. Contractul trebuie semnat pe 2 ani de zile.

Pentru cartelele preplătite beneficiați de aceeași deducere între 15 aprilie și 15 iunie 2011. Să vedem care va fi contraofensiva celor de la Orange și Vodafone. O să revin cu un articol în care voi analiza ce este mai avantajos – abonament sau cartelă de tip prepaid. S-a ajuns ca a doua alternativă să fie mai convenabilă financiar decât abonamentul care mai degrabă ar fi ok dacă și achiziționezi un telefon. în special un smartphone.

via

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.