Smartphone

În oferta Germanos tocmai ce am găsit listat Cosmote Smart Xceed. În general, telefoanele de sub brandul Cosmote nu treceau de pragul a 5 – 600 de lei. Erau telefoane ieftine cu accent pe preț, raport preț / specificații cât de cât ok.

Cosmote Smart Xceed sare de această regulă și este un smartphone cu preț de 1299 lei și dorește să concureze de la egal la egal cu telefoanele mid-range ce rulează Android. Apropo, Cosmote Smart Xceed este produs de către Allview. Au prelungit colaborarea de la tabletele Cosmote My Tab și în domeniul smartphone-urilor.

Specificații pentru Cosmote Smart Xceed:

– display Super AMOLED de 4.8 inch cu rezoluție HD / 1280×720 pixeli, protejat cu Corning Gorilla Glass;

– procesor MediaTek quad-core la 1.5 GHz, 16 GB spațiu de stocare;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– 3G cu viteze în download de până la 21.6 Mbps, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 8 Megapixeli, filmează la 1080p și cameră frontală de 2 Megapixeli;

– baterie de 2000 mAh, 6.9 mm grosime.

Update 1: Am făcut un mic research și cred că la modelul Cosmote Smart Xceed s-a făcut un rebranding pentru Gionee Elife E5: display Super AMOLED+ cu rezoluție 1280×720 pixeli, procesor MediaTek quad-core la 1.5 GHz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare, Android 4.2 Jelly Bean, cameră de 8 Megapixeli și frontală de 5 Megapixeli, baterie de 2000 mAh, 6.85 mm grosime, baterie de 2000 mAh, 135 gr. 

Update 2: Nu mă interesează că este rebranding al unui smartphone comercializat în Asia. Asta ar trebui să treacă în plan secund. Important este ce primești pentru 1299 lei, dacă se ridică la nivelul concurenței pe nișa respectivă de preț etc.

Update 3: A fost trimis comunicatul de presă și avem primele imagini oficiale cu Cosmote Smart Exceed. 

Cosmote Xceed_Q Cosmote Smart Xceed_Xmas

 

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.