Romania este cuprinsa in valtoarea crizei mondiale. Se concediaza pe banda rulanta iar, aproape nicio afacere nu mai pare profitabila. Statul abia mai aduna taxe la buget pentru a subzista iar bugetul pe 2009 nu a fost inca dat in folosinta. 
              Astazi cand am fost la prin Targoviste si am facut cumparaturile lunare am ramas uimit.
               De ce?
               Pai supermarketul, mai corect si mai folosit in prezent – hipermarket, era intesat pana la refuz de cumparatori. Era o vanzoleala necontenita
     Mult mai activ era decat in perioada de dinainte de criza – sa zicem toamna trecuta. Targoviste este un oras ce a pierdut foarte multe locuri de munca si ma uitam la statistica locurilor de munca disponibile – in dreptul acestui judet(Dambovita) era in numar de 6(cel putin asa arata grafica Protv). 
           Pozele mele nu sunt chiar explicite dar oricum este interesant de ce criza nu se resimte, inca, si in domeniul alimentar. 

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.