Smartphone

Continuăm partea de teaser pentru Allview X4 Soul Infinity, de data aceasta cu o mostră a smartphone-ului Allview pe masă. Primul episod l-ați găsit aici

Discuția purtată alături de Alex Stănescu de la Mobilissimo o găsiți în materialul video:

La prima vedere pot să spun că macheta produsului m-a impresionat în mod pozitiv. Avem margini înguste în partea superioară și inferioară, logo-ul Allview la bază. Lipsesc tastele capacitive și s-a mers pe soluția de tip touch buttons, cu controalele direct în interfață (a la Nexus / Pixel).

Se face trecerea spre USB Type-C, un element de conectivitate pe care mi-aș dori să-l găsesc pe mai toate smartphone-urile de la low-cost și până în segmentul premium. Nu se renunță la jack-ul de 3.5 mm. Spatele lui X4 Soul Infinity este îmbrăcat într-un plastic excelent finisat, ai zice că are sticlă pe spate. Acolo regăsim și cititorul de amprentă, sub senzorul camerei principale. Apropo, avem 16 Megapixeli aici și 8 Megapixeli pentru camera frontală.

Element important – sticlă de safir pentru camera principală. Mi se pare logic să folosească o astfel de protecție, mai ales că senzorul se profilează puțin de tot dincolo de linia generală a dispozitivului.

Primele două imagini clare cu Allview X4 Soul Infinity;

Mai multe informații în episodul al 3-lea, atunci sper să discutăm cu smartphone-ul pe masă și să vă aducem mai toate detaliile hardware, preț, disponibilitate etc.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.