Smartphone

LG a făcut lansarea acestui smartphone fashion în Coreea de Sud, țara lor de baștină. În Europa va fi lansat în luna ianuarie 2012. Sunt câteva elemente ce definesc smartphone-ul LG și-l fac o ofertă de luat în seamă pentru nișa sa.

1. Telefon personalizat

Și aici mă refer la interfață și furnizat sub un logo prestigios al unei case de modă, asociată de multe ori cu luxul. Iese în evidență dintre toate smartphone-urile Android. Meniul mizează pe culorile alb și negru.

2. Design 

Aș zice că este ușor controversat. Cel care a desenat Prada 3.0 s-a lăsat prea inspirat de Lumia 800 și N9. Formele sunt similare.

3. Putere de procesare

Nu este un telefon fashion și atât. Aduce și date tehnice ce-l situează direct în liga de top:

– ecran IPS LCD de 4.3 inch cu rezoluție 480×800 pixeli și 16 milioane culori;

– procesor dual-core la 1 GHz, 8 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;

– accelerator grafic PowerVR SGX540, Android 2.3 Gingerbread;

– 3G, Wi-Fi, etc, etc;

– cameră de 8 Megapixeli care filmează la 1080p;

– baterie de 1.540 mAh.

4. Update rapid la Android 4.0

Abia ce fost lansat că LG a pus telefonul Prada printre primele telefoane din gama sa ce va primi Android 4.0 în 2012.

5. La fel de subțire ca Samsung Galaxy S II – 8.5 mm grosime.

Mi se pare a fi și un pic prea serios și simplu. Majoritatea vor prefera să aibă direct un iPhone 4S pe alb, spre exemplu. Asta și pentru că LG Prada 3.0 va avea un preț pe măsură. Nu cred că va costa sub 2.500 de lei. Depinde și dacă vor să fie ceva mai exclusivist sau direct de masă.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.