Software

Mai sunt doar câteva zile până când Black Friday 2019 ajunge la cel mai mare magazin online din țara noastră. Primele detalii le găsiți pe aici.

Sunt pregătite 22.000 de laptopuri și aș face pariu că și-au făcut loc pe acolo și câteva mii de PC-uri. Bineînțeles, unele dintre ele au Windows preinstalat etc.

Cei ce cumpără un laptop sau PC fără Windows aș spune că au o soluție la îndemână. GoodOffer24 este un magazin online chinezesc ce comercializează cd-key-uri pentru Windows 10, Office 2016 și Office 2019. Am scris de-a lungul timpului despre ei și aș face pariu că sunt sute sau chiar mii de clienți ce au apelat la serviciile lor.

Care este oferta curentă de la GoodOffer 24?

1. Folosiți codul JGBF30 pentru o reducere de 30%.

2. Folosți codul JGBF35 pentru o reducere de 40%:

Câteva recomandări făcute de-a lungul timpului sunt legat de plata prin PayPal pentru un plus de siguranță, iar Windows-ul îl puteți descărca de pe site-ul Microsoft. GoodOffer 24 se laudă cu un suport online 24 / 7, iar licențele sunt valide + 1 an de garanție în caz de vreo problemă.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.