Tablete

Compania Asus, prezentă şi ea la Mobile World Congress, a lansat două noi device-uri – Phableta Asus Padfone Infinity şi Tableta Asus Fonepad.

Asus Padfone Infinity – phabletă

Smartphone-ul Infinity, vine cu un ecran de 5 inch cu o rezoluţie de 1080p, cameră foto de 13 mega-pixeli, 64GB spaţiu de stocare şi un procesor 1.7GHz Snapdragon 600 Quad-Core. Dock-ul, vine cu un ecran de 10 inch la o rezoluţie de 1080p şi o baterie proprie.

După cum v-am mai spus, eu unul, nu văd rostul acestui “PadFone”. De ce să fiu nevoit să aleg ori tableta ori smartphone-ul? În plus, mai vine şi cu un preţ de 999 euro în Marea Britanie. Ştiţi cât vine în lei? Aproximativ 4,400 de lei.  Dacă mai adăugam nişte taxe şi alte cheltuieli, cu siguranţă o să ajungă în România la un preţ de 5.000 lei.

Hands-on Video:

Asus Fonepad – tabletă

Tableta Fonepad, este mai acceptabilă decât device-ul prezentat mai sus, chiar dacă vine cu un nume stupid – “Fonepad” – Serios, Asus?  În fine, trecând peste asta, tableta are un preţ de pornire de 219$ şi se vrea a fi o rivală pentru Nexus 7. Tableta o să aibă conectivitate 3G şi veţi putea realiza şi apeluri voce.

Va fi disponibilă din martie şi va veni cu un procesor Intel Z2420, rulând Android 4.1 şi va avea un display HD cu IPS la o rezoluţie de 1280×800. Camera foto principală va fi de 3 mp şi cea secundară de 1.2 mp. Tableta va fi disponibilă în două variante – de 8GB sau de 16GB.

Galerie foto:

[nggallery id=323]

Hands-on Video:

Credit video: The Verge
Sursa: Asus Press