Notebook

Asta-i întrebare, dacă ar fi să parafrazez una dintre cele mai celebre replici din piesele de teatru. Windows 8 a fost optimizat pentru touch și gesturile de aceste fel. Interfața respectivă se pliază excelent pentru tablete, dar și pe un laptop poți utiliza Modern UI prin control tactil.

Din experiența de până acum și din ce am testat pe câteva portabile cu touch și fără touch, dar cu Windows 8 sunt de părere că acest feature / această caracteristică este de implementat. Touch-ul este viitorul. Laptopurile vor avea diverse forme, prima generație de hibride a intrat deja în stocurile magazinelor. Se va pune acces din ce în ce mai mult pe portabilitate, pe o greutate și grosime cât mai reduse, pe autonomie, transformarea rapidă din tabletă în ultrabook, etc.

Software-ul începe a fi optimizat pentru controlul prin touch / Office 2013 face un prim pas în acest sens.

Mă interesează opinia voastră.

Viitorul vostru laptop va avea și touch printre funcțiile sale?

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.