Telefoane Mobile

Noile iPhone-uri au creat din nou cozi interminabile în magazinele oficiale din întreaga lume, însă în unele ţări acest lucru a fost dus la extrem.

iPhone Xs şi Xs Max au putut fi achiziţionate în Rusia începând de vineri, 28 septembrie, însă lumea s-a aşezat la coadă cu câteva zile înainte. În magazinele din Moscova rândul format era lung de câteva sute de metri, iar cei care s-au aşezat printre primii au zis că e rost de puţină bişniţă. Astfel primele 10 locuri de la coadă au fost puse la vânzare cu preţuri cuprinse între 3800 şi 6000 de dolari, iar acestea s-au dat ca pâinea caldă, însă acestea nu şi-au găsit cumpărători.

Mă mir totuşi că Apple nu s-a gândit până acum la o astfel de strategie. Cu 2-3 zile înainte de lansarea oficială din fiecare ţară, orice utilizator să poată achiziţiona unul din noile iPhone-uri cu o taxă de exclusivitate de “doar” 300 dolari (zic şi eu).

Sursa: digi24.ro

Categorii: apple

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.