În urmă cu câteva zile s-a desfășurat prima ediție a Notebook Warriors, powered by Acer și NVIDIA. Alături de un cititor al site-ului am avut ocazia să ne duelăm virtual în Call of Duty: Black Ops III cu alte trei publicații / site-uri tech din țara noastră: Nivelul 2, WASD, Overheat.

Nu am nicio informație din partea organizatorilor, dar sunt sigur că Notebook Warriors va prinde și alte ediții. Asta pentru că atmosfera a fost una plăcută, într-un fel pot spune că a fost recreată atmosfera LAN-urilor de altă dată, doar că tehnologia din 2016 îți aduce un plus de portabilitate, dar și putere de procesare din plin.

Liviu s-a descurcat exemplar în joc, eu l-am tras în spate. Nu am fost pe una dintre pozițiile fruntașe, dar cu siguranță și pot să certific asta și pentru Liviu, am avut parte de o experiență de gaming fără compromis, multă voie bună și socializare din plin.

Ce laptop de gaming am rodat în Call of Duty: Black Ops III?

Notebook-Warriors-Prima-Editie (1)

Este vorba de notebook-ul Acer Predator 17, în unele magazine online românești îl găsiți denumit Acer Predator G9-791 sau G9-792. Sunt mai multe configurații, iar prețurile pornesc de la puțin peste 6000 lei la 12999 lei. Toate variantele sunt listate pe site-ul Acer România.

Are suficientă putere de procesare astfel încât să ruleze orice joc sau aplicație existentă la momentul actual. Aș spune că se descurcă foarte bine și în editarea fotografiilor și clipurilor video. A trecut vremea în care trebuia să-ți iei unitatea și monitorul spre a merge la prieteni și a organiza o întrecere ad-hoc în jocurile preferate. Acer Predator 17 îl poți pune în rucsac și gata, ai toate jocurile favorite la îndemână, indiferent de mediul în care te afli.

Notebook-Warriors-Prima-Editie (7)

Plus că nu mai sunt limitările de acum ceva timp în ce privește gamingul pe un laptop. De cele mai multe ori, chiar și pe configurațiile de top, erai limitat de procesorul gândit special să ofere autonomie, performanțele trecând în plan secund.

Acer Predator 17 a fost conceput spre a oferi o experiență de gaming imersivă, performanța, designul, răcirea componentelor, sistemul de sunet, elementele de conectivitate, toate sunt gândite de la bun început spre a-l atrage pe client, a-i oferi compatibilitate cu jocurile momentului și ce urmează a fi lansat în viitorul apropiat.

Îl ajută și soluția grafică gândită de NVIDIA, GeForce GTX980M cu 8 GB memorie inclusă de tip GDDR5, chintesența a ce au învățat de-a lungul timpului în ce privește gamingul pe un portabil.

Detalii legate de configurația ce a ajuns și la review:

Acer-Predator-17
În Call of Duty: Black Ops III cu toate detaliile spre valoarea maximă, rula fără niciun lag, exact cum te aștepți să se descurce un desktop PC cu putere echivalentă.

Notebook-Warriors-Prima-Editie (6)

Acer a făcut un prima pas corect în industria laptopurilor de gaming, iar în recenzia ce urmează a fi redactată pentru configurația de Predator 17 prezentată mai sus veți găsi toate detaliile, rezultate în teste de benchmark, cum s-a descurcat în câteva jocuri cu grafică complexă: CoD-ul amintit, Grand Theft Auto V, Project Cars etc.

Galerie de imagini de la prima ediție a Notebook Warriors, powered by Acer și NVIDIA;

Categorii: notebook

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.