Software

Meizu M2 Note nu are serviciile Google preinstalate, adică nu oferă acces la magazinul de aplicații Google Play. Asta pentru că în China nu pot fi utilizate serviciile Google, nu s-a ajuns la un acord între guvernul chinez și compania americană. 

Procedura de instalare este destul de simplă.

Intrați în AppCenter și căutați după cuvântul – cheie: Google Installer. Primul rezultat este cel ce vă interesează: Google Installer.  Instalați aplicația respectivă și veți avea acces la Play Store și Setări Google.

Succes în instalarea de aplicații și jocuri din magazinul oficial. Am o vagă impresie că multe telefoane M2 Note returnate în țara noastră au ca motiv inexistența Play Store, iar clientul nu-și dă seama cum să obțină acces.

Galerie de screenshots cu procedura de instalare a serviciilor Google pe Meizu M2 Note;

 

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.