Smartphone

Când îţi câştigi existenţa din video blogging eşti tot timpul în căutarea de idei extravagante, idei care să îţi facă conţinutul atrăgător pentru urmăritori, dacă nu chiar viral.

Cunoscutul vlogger Matthew Beem (cunoscut pentru alţii, eu nu am auzit de el până acum, deşi are 4.3 milioane de abonaţi) a vrut să construiască cel mai mare iPhone din lume şi a reuşit.

A luat cel mai mare televizor dintr-un magazin Best Buy, l-a combinat cu un Mac Mini PC, iar după a construit o replică gigant de iPhone. Toate acestea îmbinate au dus la formarea celui mai mare iPhone funcţional din lume:

Vloggerul a luat ulterior iPhone-ul gigant şi l-a plimbat pe străzile din New York, iar ulterior a ajuns cu el la un alt vlogger celebru, Marques Brownlee (hai că de el am auzit toţi). Acesta a rămas impresionat de iPhone-ul uriaş, ba chiar l-a redenumit în glumă iPhone Pro Max Plus Ultra 😅😅😅.

Ideea lui Matthew Beem este amuzantă, interesantă pentru un clip video, dar cam atât.

Sursa foto: captură ecran YouTube

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.