Software

Este clar că Motorola a intrat într-un con de umbră după ce Lenovo a achiziționat compania din portofoliul Google. Chinezii se pregătesc a păstra o linie de terminale sub sigla Moto în genul Lenovo Moto G4, fără a păstra și particula Motorola. 

Ideea articolului este alta. Divizia Motorola a adus Android 6.0 Marshmallow pe Moto G în ediția a 3-a, telefon disponibil și în România de la 749 lei. Nu-i nimic rău în asta, doar că update-ul de software a fost scris cu picioarele, iar cei ce s-au încumetat să treacă spre iterația mai nouă s-au trezit cu un smartphone inutilizabil.

Este suficient să parcurgeți comentariile de la acest topic de pe GSMarena. O să găsiți zeci de comentarii în care se vorbește de performanțele slabe ale telefonului, faptul că browsing-ul devine un chin, întârzieri în preluarea comenzilor, apelurile primite sunt blocate, controalele capacitive nefuncționale etc.

Putem vorbi de un adevărat fiasco și mai toți întreabă cum pot reveni la Android Lollipop de la un 6.0 Marshmallow implementat execrabil.

Decât să-ți bați joc în modul ăsta, mai bine lași terminalul cu software-ul stabil. My 2 cents.

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.