Pot spune că s-au strâns zeci de articole de-a lungul anilor cu privire la cd-key-urile de Windows 10, Office 2019 și Office 2016 etc. Cum shop-urile chinezești revin în mod constant trag concluzia că există în continuare o apetență pentru ele.

Presupun că succesul cd-key-urilor se vede și în comercializarea de licențe, iar o reclamă văzută pe Facebook mă duce cu gândul la faptul că Microsoft se pregătește să iasă cumva din expectativă.

Oferta este validă la pachet cu o serie de laptopuri achiziționate până pe 20 februarie, iar activarea trebuie efectuată în intervalul 21 – 29 februarie 2020. Toate detaliile sunt prinse în regulament.

Windows 10 Home la Altex costă…, 599 lei. Dacă este activat voucher-ul, costurile scad la jumătate.

Spre comparație, shop-urile chinezești au oferta clasică – reducere de 35% prin codul KWNY35:

Avem în continuare o diferență consistentă de preț, dar aș spune că Microsoft face un prim pas în direcția bună. Pot veni cu promoții și mai bune, discutăm de un software ce primește îmbunătățiri, dezvoltat în mare parte și cu costurile de R&D deja acoperite. Ar fi o mișcare din partea lor să-l ofere gratuit și să permită un tracking în fundal pentru publicitate, așa cum face Google cu Android.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.