Diverse

Am avut ocazia dis-de-dimineață să plasez câteva comenzi la eMAG.ro. A funcționat ireproșabil, de fapt a funcționat ca într-o zi normală. Am primit și un comunicat de presă cu câteva date interesante. Știți că anul acesta, eMAG.ro și-a propus să comercializeze 63 de automobile.

Câteva date statistice care vi s-ar putea părea interesante:

– 4 mașini vândute în primele trei minute de la startul Black Friday: 2 x Ford Focus, 1 x Ford Kuga și 1 x Dacia Logan;

– în primele 5 minute s-au epuizat stocurile pentru tableta Serioux de 99 lei și pentru un smartphone Samsung de 499 lei;

– televizoarele cu tehnologia 4K s-au vândut până la 7.44;

– până la 8.00 au fost plasate 45.000 de comenzi;

– 160.000 de vizitatori în mod simultan la startul Black Friday 2013;

– valoarea automobilelor pe care vor să le vândă de Black Friday se ridică la 1 milion euro.

Informații actualizate veți găsi pe blogul eMAG.ro.

Comunicatul oficial al eMAG:

Premieră de Black Friday în comerțul online din România:

eMAG scoate la vânzare 63 de autoturisme Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai și Mercedes-Benz în valoare totală de 1 milion de euro

 

  • Reduceri exclusiv pentru clienții eMAG, în categoria auto:

  • peste 1.800 de euro pentru Dacia

  • peste 8.800 de euro pentru Ford

  • peste 12.000 de euro pentru Mercedes-Benz

  • peste 4.000 de euro la Mitsubishi

 

Bucureşti, 22 noiembrie 2013 –  eMAG lansează de Black Friday la vânzare, în premieră pentru comerțul online din România, 63 de autoturisme marca Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai și Mercedes-Benz în valoare totală de 1 milion de euro.

Acum câțiva ani am declarat că vom vinde pe eMAG chiar și mașini. La vremea aceea, a părut o declarație poate prea îndrăzneață, dar iată că această zi a sosit. Este o zi istorică pentru întreaga piață de comerț online, întrucât pe eMAG sunt listate primele autoturisme care vor fi vândute online în Romania”, declară Iulian Stanciu, Director General eMAG.

eMAG stabilește această premieră alături de doi parteneri din industria auto. Clienții eMAG pot cumpăra modelul Dacia Logan 1.2 16V benzină, echipare Laureate cu sistem de navigație și cruise control la prețul de 7.999 de euro, Ford Focus 1.0 EcoBoost Trend cu pachet de iarnă la 10.999 de euro sau Mercedes–Benz Clasa E 220 CDI Avantgarde la 39.999 de euro. Cea mai mare reducere aplicată modelelor din oferta eMAG este de 12.600 de euro.

Mașina, cumpărată cu un click

Mecanismul de cumpărare a unui autoturism pe site-ul eMAG poate fi la fel de  simplu ca cel al  unei achiziții obișnuite. Clienții adaugă produsul în coș ca și în cazul oricărui alt produs, rezervandu-l. Pentru rezervare, clienții achita o taxa in valoare de 1.000 de lei, urmand sa fie contactați pentru finalizarea achizitiei de catre un reprezentant al partenerilor eMAG care participă la promoție.

Vrem să demonstrăm că online este într-adevăr simplu, indiferent de categoria de produse. Autoturismele vor rămâne pe site până la data de 24 noiembrie, întrucât, dacă în ziua de Black Friday decizia de a-și cumpăra un laptop sau un frigider se poate lua în câteva minute, în cazul mașinilor ne așteptăm ca unii clienți să aibă nevoie de mai mult timp de gândire. Le vom oferi, astfel, posibilitatea de a cumpăra un autoturism și în timpul weekend-ului”, explică Iulian Stanciu.

Oferta eMAG de Black Friday

În ziua celor mai mari și mai multe reduceri din an, eMAG include în ofertă peste 250.000 de produse din categorii diverse: de la IT, mobile, foto, produse de îngrijire personală și cosmetice, până la cărţi, jucării, PetShop, produse pentru casă şi grădină.

Numai în această zi, clienții eMAG pot cumpăra tablete cu 100 de lei, frigidere cu 500 de lei, notebook-uri de 900 de lei, iPad-uri cu 1.000 de lei. „Dacă primele oferte ale zilei se epuizează, suntem pregătiți cu al doilea val de stocuri. Avem reduceri spectaculoase inclusiv la produsele premium. De pildă, găsiți doar astăzi televizor Smart 3D la un preț de 6.600 de lei, de la 10.000 de lei”, spune Iulian Stanciu.

În această zi, cărțile vor avea reduceri mari, de până la 90%, iar cei interesați pot cumpăra copiilor Lego cu discount de 40%.

Categorii: retail

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.