Android

Știu de această soluție de ceva timp, dar m-am gândit că poate o parte dintre voi nu ați citit de ea. Dropbox este una dintre  cele mai cunoscute soluții de cloud pentru stocarea fișierelor. Se sincronizează atât cu calculatorul cât și cu telefonul mobil. Oferă doar 2 GB gratuit. Un membru al XDA-Developers a reușit să modifice apk-ul Dropbox pentru HTC One X spre a putea fi instalat pe orice telefon Android și a aduce 23 de GB spațiu de stocare suplimentar în cloud via Dropbox. Poate că ați citit de parteneriatul dintre HTC și Dropbox care aduce 25 de GB de stocare în cloud pe orice device HTC din seria One.   

Mai poți adăuga 23 de GB dacă urmezi etapele de mai jos:

1. Dacă ai Dropbox instalat pe telefon ar fi cazul să dai Clear Data și să ștergi aplicația din telefon urmând: Settings – Applications – Manage Applications – Dropbox;

2. Download și instalează apk.-ul Dropbox-23 GB de AICI – aveți grijă că să existe permisiunea de a instala aplicații din afara Google Play;

3. Pornești aplicația și te loghezi cum ai face în mod normal;

4. Aștepți un mail de confirmare de la Dropbox care la mine a venit în doar 2 minute, dar se poate aștepta până la 30 de minute.

Și gata. Ai 25 de GB – 23 GB din acest apk și 2 GB oferiți gratuit de Dropbox.

Am urmat etapele de mai sus și funcționează fără probleme. Sunt curios cât timp va fi util acest hack și dacă Dropbox va lua vreo măsură pentru a preîntâmpina această scăpare. Apropo, cei 23 de GB sunt disponibili pentru 2 ani de zile.

DOWNLOAD apk. Dropbox 23 GB

Sursa: XDA-Developers