Diverse

S-ar putea ca la Google I/O 2013 să primim mai multe informații legate de Google Glass. Presupun că atunci vor fi oferite toate detaliile tehnice + data la care vor intra în stocurile magazinelor.

Google a postat un prim clip în care ne arată cum se pornesc ochelari Google și câteva dintre funcțiile la care aveți acces prin intermediul lor.

google-glass-specs

Google Glass în versiunea developer veneau cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich, 1 GB memorie RAM și un procesor dual-core înrudit cu cel de Samsung Galaxy Nexus.

Prevăd că Google Glass vor fi adevărata vedeta la ediția Google I/O 2013 ce va avea loc pe la mijlocul lui mai. Se spune că va mai sosi un LG Nexus 4 de 32 GB, tableta Nexus 7 în generația a doua și Android 4.3 Jelly Bean.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.