Software

Android are un punct PRO important. Libertate. Îți dă posibilitatea să modifici interfața în cel mai mic detaliu. Sunt aplicații de tip launcher în Google Play. Am selectat două dintre ele. Vor aduce o parte din experiența oferită de iOS 7 pe un smartphone cu Android.

Cele două aplicații sunt iLauncher și Control Center

Le instalați din Google Play. Prima aplicație costă sub 7 lei și este un launcher inspirat direct din interfața iOS 7, forma icoanelor etc. Nu mai aveți meniul cu aplicațiile și toate sunt dispuse pe ecranul de start.

Control Center este o aplicație ce aduce centrul de notificări de pe iOS 7. Dați un swipe de jos în sus și aveți acces la o serie de scurtături. Una peste alta, iLauncher + Control Center = o mare parte din experiența dată pe iOS direct pe Android și dacă vă plictisiți puteți reveni la interfața stock a telefonului sau mergeți pe alt launcher din Google Play.

O galerie foto și câteva detalii într-un clip video:

Categorii: androidgadget-tv

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.