Software

GoDeal24 este unul dintre magazinele ce comercializează key-uri de activare pentru Windows și Office în diferite iterații și de-a lungul anilor și-a format o reputație solidă în ce privește suportul, garanția produselor achiziționate etc.

Prin codul SGO62 se obține o reducere de 62% pentru:

Cele mai bune prețuri sunt atinse la bundle-urile cu mai multe key-uri.

SGO50 aduce o reducere de 50% pentru:

Sunt și pachete cu Windows + Office, folosiți SGO62 pentru reducerea de 62%:

Cei ce vor să cumpere en gros:

GoDeal24 oferă suport de tip 24 / 7 și garanție pentru software-ul achiziționat. Plățile pot fi efectuate prin PayPal, iar indicațiile de instalare + codul propriu-zis sosesc în doar câteva minute pe mail.

De-a lungul anilor nu-mi amintesc să fi primit feedback negativ legat de ei, dar dacă este ceva, aveți secțiunea de comentarii la dispoziție.

Acest articol este susținut de către GoDeal24. 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.