Telefoane Mobile

eMAG și Samsung România au adus programul de buy-back și în țara noastră. CEO-ul diviziei de telefoane mobile a precizat pe scena Unpacked 2018 că bonusurile vor fi consistente. 

Detalii legate de programul derulat de eMAG – aici.

  1. Precomandă smartphone-ul în perioada 25 februarie – 8 martie;
  2. Mergi în unul din showroom-urile eMAG din București cu un telefon sau o tabletă funcțională (Crângași, Titan, Băneasa), Iași, Constanța, Cluj, Timișoara, Craiova, Ploiești, Brașov, Oradea, Sibiu, Galați);
  3. Sunt oferite 2 vouchere (unul garantat de 450 lei și al doilea în echivalent cu produsul adus la buy-back). Ei au făcut calculul de 2200 lei reducere pentru un Samsung GALAXY S8 Plus aflat în stare bună de funcționare.

4400 lei – 2200 lei = 2200 lei plătiți pentru un GALAXY S9 Plus, nou nouț.

Cum vi se pare această ofertă?

Personal, consider că nu știu dacă merită să plătești 2200 lei pentru ceea ce oferă GALAXY S9 Plus în comparație cu GALAXY S8 Plus.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.