Telefoane Mobile

Trebuie să achiziționați un produs HTC în luna octombrie din magazinele QuickMobile și să completați talonul din magazin. Intrați automat în tragerea la sorți pentru un HTC Desire V, un smartphone Android cu conectivitate dual-sim. 

HTC a livrat în 2012 o serie de telefoane pe care le-am testat și mi-au plăcut mult:

1. HTC One X;

Luptă în categoria de top și mi s-a părut superior lui Samsung Galaxy S III din anumite puncte de vedere, doar că marketingul HTC nu a fost așa agresiv, la fel nici bugetele de publicitate alocate.

2. HTC One S;

Integrează Qualcomm Snapdragon S4 dual-core la 1.5 GHz + Adreno 225, am vorbit cu mulți prieteni și li se pare a fi unul dintre cele mai bine făcute / concepute telefoane din 2012, îl trădează display-ul care nu-i HD ci qHD de 540×960 pixeli.

3. HTC One V.

Un entry-level ceva mai scump și cu hardware ce pe hârtie nu uimește, dar în realitate oferă o experiență fără cusur + oameră foto de 5 Megapixeli care-i excelent setată.

În octombrie ar trebui ca HTC One X și One S să treacă pe Android 4.1 Jelly Bean și Sense UI să evolueze, ceva mai bine pusă la punct.

Ultimul smartphone HTC testat a fost HTC One XL și în review remarcați că impresiile au fost pozitive.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.