Arhiva-Resurse

Adobe Flash Player funcționează uneori defectuos. Poate de aceea a și ales Steve Jobs și echipa Apple să renunțe la compatibilitatea cu Flash Player pentru browserul de pe iPad și iPhone. Spre exemplu, în această dimineață pe unele site-uri când vroiam să rulez clipurile îmi apărea un ecran verde. Sunetul era redat fără probleme, dar în afară de ecranul verde nu se afișa absolut nimic. Am căutat imediat o soluție pe google. Este simplă. 

Dați click dreapta pe clipul ce vă apare verde – Settings – Display – Deselectați Enable Hardware Acceleration și dați F5 sau refresh la pagina clipului. Ar trebui să funcționeze, deși fără accelerare hardware s-ar putea ca unele clipuri să nu ruleze în condiții optime.

Categorii: arhiva-resurse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.