Software

Messenger-ul a fost intens promovat de către Facebook. Pe telefoane și tablete trebuie să instalezi o aplicație dedicată și cred că o astfel de soluție ne așteaptă și în versiunea desktop. 

Ca să accesezi Messenger-ul direct în browserul PC-ului trebuie să deschizi Messenger.com. În rest ai parte de aceeași interfață ca și în versiunea aplicației pentru iOS, Android.

Cred că Facebook își dorește să transforme rețeaua socială astfel încât să separe instant messenger-ul de informațiile afișate în newsfeed. Mark Zuckerberg și echipa sa de dezvoltare nu bat pasul pe loc și pregătesc surprize și noutăți la tot pasul.

Totuși, mi-aș fi dorit ca Messenger-ul să rămână integrat măcar în versiunea pentru PC și să nu fiu nevoit a intra pe altă adresă web pentru a trimite un amărât de mesaj.

Sursa: Szilard-Ervin Szogyenyi

Categorii: software

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.