Metoda poate fi folosita pentru a obtine un cont iTunes in orice si pentru orice tara. Recomand inregistrarea unui cont US datorita aplicatiilor care apar acolo in exclusivitate si cu mult inaintea altora.

Ai nevoie de: o adresa de email valida si de iTunes 8 +


Pasul 1

Deschide iTunes iar in partea stanga navigheaza catre iTunes Store apoi catre App Store. In partea de jos selecteaza tara pentru care vrei sa inregistrezi contul (My Store: xxxxx) apoi apasa pe una din aplicatiile gratuite listate in partea stanga (Top Free Apps).

Pasul 2

In fereastra aplicatiei apasa pe “Get App“. Se va deschide o fereastra care iti solicita datele de autentificare. Apasa pe “Create New Account“.

Pasul 3

Bifeaza “I have read Terms and Conditions” apoi apasa “Continue

Pasul 4

Completeaza datele tale personale -> este absolut necesara o adresa de email valida pentru activarea ulterioara a contului. Email-ul adaugat acum va reprezenta numele tau de utilizator (memoreaza si parola introdusa) apoi apasa “Continue”.

Pasul 5

Daca ai parcurs corect pasii pana in acest moment, noua fereastra va avea optiunea “None” la Payment Method. Bifeaza “None” si continua cu completarea campurilor urmatoare. In functie de tara aleasa pentru contul tau (Pasul 1), va trebui sa introduci o adresa completa valida (poti obtine una foarte rapid pe Google -> Exemplu de cautare: “US Address example”). Daca inregistrezi un cont pentru US, poti folosi chiar adresa magazinelor Apple, o lista completa poti obtine aici. La final, apasa butonul “Continue”.

Pasul 6

Ti se va afisa un mesaj conform caruia trebuie sa activezi contul accesand linkul trimis de iTunes Store pe adresa ta de email. Apasa acel link apoi testeaza validitatea contului adaugand datele de autentificare introduse la pasul 4.

Categorii: arhiva

Despre autor

Razvan Rosca

Fondator Gadget.ro. Scrie atunci când timpul îi permite. Axat pe partea de productivitate.