Software

Cea mai ieftină soluție spre a scăpa de notificările că Windows este fără licență aș spune că ajunge a fi reprezentată de cd-key-urile din shop-urile chinezești.

Astăzi descoperiți oferta KeysWorld.com. Oferta lor este validă de Black Friday și se întinde până pe 1 decembrie. Puteți folosi codul KWBF35 spre a beneficia de o reducere de 35%, iar prețurile coboară după cum urmează:

Sunt și soluții pentru mediul business, la fel trebuie să folosiți codul KWBF35:

KeysWorlds.com promite suport 24/7 la mailul dedicat și garantează satisfacția clienților în proporție de 100%. :) Plățile pot fi făcute prin PayPal, este și recomandarea mea pentru un plus de siguranță. Cine este mai cutezător poate alege transfer bancar prin card de credit sau debit.

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.