Bad Guy – “decodez resoftez iphone v1.1.4 v2.0”
User1 – “decodezi si iphone 3g?”
User2 – “3G nu se poate ca nu exista metoda inca, doar daca iti cumperi sim dinala chinezesc”
Bad Guy – “eu decodez si 3g”

Discutia este de pe un forum din Romania. BadGuy are alt nume dar prefer sa nu il fac “public”. Acest Bad Guy, atunci cand a intrat in legatura cu mine pentru a-i debloca un iPhone 2G 1.1.4, nu stia prea bine nici cum se deschide iPhone-ul si cred ca nici nu ar fi putut scrie corect Jailbreak. Nu as vrea sa insinuez ca acum stie mai mult decat in urma cu o luna (mai ales ca el decodeaza si 3G-uri). Cere bani pentru a face un proces care il depaseste cu mult … la prima eroare intalnita probabil nu ar gasi rezolvare si ar posta pe gadget.ro sau m-ar cauta pe messenger (pacat ca i-am dat Ignore). Repet, cere bani pentru un proces care il puteti face singuri (sau cu ajutorul unui cunoscator in cel mai rau caz), fara batai de cap, citind Tutorialele de aici, fara riscul ca un pustan incapabil si iresponsabil sa va faca telefonul de 15 mil praf.

Informatiile de pe gadget.ro pot fi preluate chiar si in scopuri comerciale (totusi sunt la randul lor preluate) insa doar de oamenii capabili si cu bun simt. Cum un angajat cu experienta al unui Service GSM se foloseste de informatiile de pe site si o face cu respect si maturitate, asa o pot face toti.

Deblocati-va telefoanele prietenilor, ale colegilor de servici sau de scoala, documentati-va, deveniti profesionisti si va ofer suport chiar si in cazul in care castigati bani din asta.

Iar pentru restul – NU VA LASATI PACALITI

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Razvan Rosca

Fondator Gadget.ro. Scrie atunci când timpul îi permite. Axat pe partea de productivitate.