Accesorii inteligente

Se pare că Huawei va lansa luna aceasta şi o nouă generaţie de smartwatch-uri, vorbim de noua seria Huawei Watch GT4. În cadrul seriei vor exista atât modele dedicate doamnelor şi domnişoarelor cu ecrane de 41 mm, cât şi unele destinate domnilor cu ecrane de 46 mm.

După cum probabil ştiţi, seriile Huawei Watch GT nu sunt la fel de smart precum cele Huawei Watch, în realitatea cele GT fiind un fel de brăţări inteligente în corp de ceas premium. Când spui Huawei Watch GT te gândeşti la autonomie şi funcţii fitness, în timp ce când vine vorba de Huawei Watch te gândeşti la un ceas inteligent ca întreg, inclusiv cu funcţii dedicate şi magazin de aplicaţii.

Iată deci cum vor arăta viitoarele smarwatch-uri Huawei Watch GT4:

41 mm;

46 mm.

Observăm că Huawei merge pe o strategie similară precum la modelele anterioare, astfel că variantele de 41 mm sunt micuţe, elegante, finuţe, în timp ce opţiunile de 46 mm sunt mai masculine, mai robuste, dar la fel de elegante. În ambele cazuri vom putea alege din mai multe variante de curele şi cadrane. Cele mai scumpe vor veni cu oţel inoxidabil şi piele.

Preţurile practicate în Europa se estimează că vor varia între 249 euro şi 399 euro, măricele ţinând cont de funcţiile limitate.

Sursa: winfuture.de

Categorii: huawei
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.