Software

Site-urile chinezești ce vând cd-key-uri de Windows 10, Office 2016 și 2019 + alte soluții software se întrec în oferte ce se doresc a fi interesante.

Pagina dedicată pentru promoțiile de Crăciun, puteți alege un pachet și să folosiți codul JCM20 pentru un discount de 20%:

Interesant este că l-au prins în această selecție și un antivirus pornit și dezvoltat în România – Bitdefender. Despre Trend Micro nu știu mare lucru, doar că soluțiile lor sunt integrate în routere de nivel mid-range sau premium de la ASUS și alte companii, AVG este software-ul instalat pe PC-ul meu.

GoodOffer spune că key-urile pentru antivirus și Windows 10 Pro sosesc împreună, în același mail și la puțin timp după ce comanda a fost efectuată.

Bineînțeles, promoțiile clasice sunt în continuare.

Codul JCM30 pentru o reducere de 30%:

Codul JCM40 pentru o reducere de 40% la pachetele:

Cine este interesat să facă o achiziție, recomandarea mea este să mergeți pe mâna PayPal. Ca un cd-key să fie valid, trebuie să faceți instalarea de la zero. Bineînțeles, rubrica de comentarii vă stă la dispoziție.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.