Tablete

Cu siguranţă majoritatea dintre voi aţi auzit de numele D-Link în momentul în care aţi dorit să vă achiziţionaţi un router wireless. Chiar dacă sunt foarte cunoscuţi în special pentru acest tip de device, D-Link oferă o gamă largă de produse din aria reţelelor de conectivitate.

Cu toate acestea, compania cu sediul în Taiwan a considerat că există o “pâine de mâncat” pe nişa tabletelor şi astfel au lansat prima tabletă din portofoliu: D-Link D100. Aceasta a fost lansată în India la un preţ de aproximativ 200 de dolari, dar poate fi comandată şi online de pe eBay, Snapdeal sau Flipkart.

D-Link D100

Specificaţii complete pentru D-Link D100:

– display IPS de 7.85 inci cu rezoluţie de 1024 x 768 pixeli;

– procesor quad-core tactat la 1.3 GHz (probabil un MediaTek), accelerator grafic Mali-400MP2, 1 GB memorie RAM şi 16 GB memorie internă (oferă suport pentru card microSD de până al 32 GB);

– cameră foto de 5 megapixeli şi cameră frontală de 2 megapixeli;

– 3G cu viteze de până la 21 Mbps, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, port microUSB, GPS, A-GPS etc.

– baterie de 4.000 mAh;

– Android KitKat 4.4.2.

D-Link D100 2 jpg

Sursa: gadgets.ndtv.com

Categorii: androidtablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.