Retelistica

Noul router D-Link are o denumire destul de sofisticată: D-Link DIR-880L SmartBeam AC1900 Gigabit Cloud. Dispune de trei antene, iar viteza combinată atinge o valoare teoretică de 1900 Mbps. Este suficient de puternic că să suporte o întreagă gamă de dispozitive pe partea de conexiune la internet (telefoane, tablete, laptopuri etc).

Alte detalii legate de D-Link DIR-880L SmartBeam AC1900 Gigabit Cloud:

– interfață web-based concepută spre a fi touch friendly și ușor de accesat;

– beamforming este o tehnologie ce permite transmiterea unui semnal optim și în zonele mai dificile;

– dual-band pe 2.4 și 5 GHz;

– AC Smartbeam promite transmiterea unui semnal fluent și în zonele în care semnalul Wi-Fi ar fi mai slab (pereți de beton, microunde etc);

– 4 x RJ-45 și porturi LAN cu viteze de până la 1 Gbps, 1 x RJ-45 WAN și vteze de până la 1 Gbps, 1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0;

– trei antene externe;

– Wi-Fi a/b/g/n/ac, Wi-Fi ac cu viteze de până la 1300 Mbps și Wi-Fi n optimizat cu viteze de până la 600 Mbps (de aici rezultă viteza combinată de 1900 Mbps).

Nu am găsit detalii legate de preț și disponibilitate în România.

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.